• Sumažinta kaina

Gourmet Perle Sauce Delight Multipack 12x85g jautiena/vištiena/lašiša/tunas

10,00 EUR
8,40 EUR Sutaupote 1,60 EUR
Su mokesčiais

Gurmaniški konservai katėms Gourmet Perle – tikras skanėstas jūsų augintiniui, kuris neatsispirs puikiam skoniui ir apetitą keliančiai konsistencijai. Šiame PURINA maiste yra kruopščiai atrinktų ingredientų. Gourmet Perle formulėje yra visi būtini ingredientai ir ji puikiai tinka kasdieniam jūsų katės maitinimui.

Į rinkinį įeina:

3 x 85 g su lašiša

3 x 85 g su vištiena

3 x 85 g su tunu

3 x 85 g su jautiena

Kiekis

  • Jūsų apmokėjimas 100% saugus Jūsų apmokėjimas 100% saugus
  • Patogus ir lankstus pristatymas Patogus ir lankstus pristatymas

Sudėtis: su jautiena jautienos kepsnio skonio padaže - mėsa ir gyvūninės kilmės produktai (16%, iš jų 4% jautienos), augalinių produktų baltymų ekstraktai, žuvis ir žuvų produktai, mineralinės medžiagos, cukrūs, augalinės kilmės šalutiniai produktai.

Su vištiena keptos vištienos skonio padaže - mėsa ir gyvūninės kilmės produktai (15%, iš jų 4% vištienos), augalinių produktų baltymų ekstraktai, žuvis ir žuvų produktai, mineralinės medžiagos, cukrūs, augalinės kilmės šalutiniai produktai.

Su tunu jūros gėrybių skonio padaže - mėsa ir gyvūninės kilmės produktai, augalinių produktų baltymų ekstraktai, žuvis ir žuvų produktai (4% tuno), mineralinės medžiagos, augalinės kilmės šalutiniai produktai, cukrūs.

Su lašiša keptos lašišos skonio padaže - mėsa ir gyvūninės kilmės produktai (16%, iš jų 4% jautienos), augalinių produktų baltymų ekstraktai, žuvis ir žuvų produktai, mineralinės medžiagos, cukrūs, augalinės kilmės šalutiniai produktai.

14056
39 Prekės