Bechlorės trąšos Bontar NPK 5-7-16 su boru 25kg

35,00 EUR
Su mokesčiais

EB trąšos NPK (CaMgS) 5-7-16- (6-4-34) su boru.

Universalios sodininkystės trąšos, skirtos vaismedžiams ir vaiskrūmiams bei daržovėms tręšti lauko pasėliuose ir po danga.

Kiekis

  • Jūsų apmokėjimas 100% saugus Jūsų apmokėjimas 100% saugus
  • Patogus ir lankstus pristatymas Patogus ir lankstus pristatymas

Savybės: Bontar B sudėtyje yra: 5 % azoto (N) amonio pavidalu, 7 % fosforo (P2O5), tirpaus neutraliame amonio citrato tirpale ir vandenyje, ir 5 % vandenyje tirpaus fosforo (P2O5), 16 % vandenyje tirpaus kalio (K₂O) ), 6 % vandenyje tirpaus kalcio (CaO), 4 % bendro magnio (MgO), 34 % vandenyje tirpios sieros (SO₃) ir 0,13 % boro (B).

Optimalus pirminių ir antrinių maistinių medžiagų bei sulfatuotų kalio ir magnio formų derinys (65 % deklaruojamo MgO yra sulfato, vandenyje tirpaus pavidalo) užtikrina tinkamą augalų augimą, gerina pasėlių kokybę (skonį, išvaizdą ir kvapą) bei padidinti atsparumą sausrai, šalčiui ir ligoms.

Kalio sulfatas – gerina vertingų pasėlių kokybę ir jų derlių, ypač vaisių, daržovių, tabako ir dekoratyvinių augalų; pagerina fosforo ir mikroelementų pasisavinimą; padidina atsparumą sausrai, šalčiui, vabzdžiams ir ligoms.

Magnio sulfatas – teigiamai veikia vaisių dydį ir spalvą, suteikia jiems aromatą ir mažina per didelį nitratų kaupimąsi; dalyvauja vitamino A gamyboje, apsaugo nuo ankstyvo lapų kritimo ir dėmių atsiradimo bei spyglių spalvos pakitimo.

Kalcis – padidina vaisiaus dydį, jo tvirtumą ir spalvą, gerina savybes sandėliavimo, sumažina vaisių jautrumą transportavimui, riboja sandėliavimo ligų atsiradimą, t.y. obuolių poodinė dėmė ir pomidorų viršūninis puvinys.

Boras – reguliuoja tinkamą generatyvinių organų (piesteles, žiedadulkes, žiedadulkes) ir jauniausių ūglių bei šaknų dalių augimą, teigiamai veikia procesus, susijusius su žydėjimu, tręšimu, sėklų dėjimu, ląstelių funkcionavimu ir dalijimusi, teigiamai veikia apie vandens valdymą, kvėpavimą ir tinkamą laidžių audinių vystymąsi (teisingas kalcio pasiskirstymas augale).

Trąšas rekomenduojama naudoti prieš sėjant ar sodinant augalus – jas reikia sumaišyti su žeme iki 15 cm gylio. Trąšos gali būti naudojamos ruošiant substratą daržovių ir dekoratyvinių augalų auginimui po priedanga .

 

16101
80 Prekės